פרוייקטים נבחרים

הבית בטבעון

הבית בטבעון

צילום: מאור אדר ללא שום ספק, הפרויקט הזה היה שונה באספקטים רבים מפרויקטים קודמים.ראשית, השותפות שהחלה עוד לפני בניית הבית, הליווי של הבנייה, ותכנון ועיצוב הפנים שהחל לפני ותוך כדי הבנייה.מראש ידענו איפה תהיה ממוקמת הספה, היכן תוצב הכוננית שהועברה

משרדי "קרן שלם"

משרדי "קרן שלם"

צילום: כפיר ולר קרן שלם היא ארגון הפועל לרווחתם של בעלי מוגבלויות שכליות התפתחותיות בכל הארץ. הקרן עוסקת בפיתוח פיזי של מסגרות בקהילה הנוגעות בכל תחומי החיים וכן בעידוד ותמיכה ביוזמות חדשות, פיתוח תוכניות השתלמות לאנשי מקצוע, סיוע בהפקות אמנותיות

בית בפרדס חנה

בית בפרדס חנה

צילום: ערן תורג'מן לפני מספר שנים החליטו צ' ומ', זוג בראשית שנות ה-70 שלהם (בהחלטה די ספונטנית ובעקבות הזדמנות שקשה היה לוותר עליה),  לבנות לעצמם בית חדש. הבית שנבנה בקומה אחת מוקפד, קלאסי ובקווים נקיים, נבנה במיוחד לצרכיהם וכלל יחידת

בית פרטי בצפון

בית פרטי בצפון

צילום: הגר דופלט כבר בפעם הראשונה שנכנסתי לביתה של המשפחה, שמענו את הקליק, וסכמנו ש: יש עבודה. יהיה כיף. אז יצאנו לדרך, תוך כדי קורונה וסגרים. לא נותרה פינה אחת שלא נגענו בה- במטבח, בסלון, בחדרי השינה, בחדרי הרחצה… הוצאנו

משרד עורכי-דין בת"א

משרד עורכי-דין בת"א

צילום: כפיר ולר הפרויקט הזה היה ללא ספק ומכל בחינה מאתגר במיוחד. האתגר הראשון היה להפוך מרחב משרדים יוקרתי אך מיושן מאוד, למשרד עורכי דין עם רוח צעירה ועדכנית, ובכל זאת- לשמר חלק ממה שהיה- אם מפאת מגבלות תקציב, ואם

בית במושב בשרון

בית במושב בשרון

צילום: הגר דופלט   משפחה מקסימה עם שלושה בנים בוגרים וכלב בקשה לעשות שינוי בבית-  ליצור הפרדה בין המרחב הציבורי והפרטי, לשפץ חדרי רחצה כך שיתאימו לבנים, ליצור מרחב זוגי נעים ופרקטי ביחידת ההורים, לחדש ולרענן את יתר החללים. ההשראה

משרד עורכי-דין בת"א

משרד עורכי-דין בת"א

משרד עורכי דין אינו חייב להיות מורכב מצבעים קודרים וכהים. הוא יכול לשדר רצינות ומקצועיות גם כאשר הוא מעוצב ומאובזר בדרך רעננה וצעירה. בעיקר כאשר דייריו הם ערכי דין צעירים ונמרצים. את ההשראה לעיצוב קבלתי מתמונותיו של ערן מנור אשר

חנות "ברא" בדיזנגוף

חנות "ברא" בדיזנגוף

צילום: דן לב הפרויקט הזה היה הקפיצה למים שלי. מייד בסיום הלימודים הופניתי לשדרג את החנות שאמנם נמצאה במקום אסטרטגי אולם סבלה מחוסר במבקרים. אמנם חלפו כמה שנים והחנות שנתה פניה מאז, אבל מאחר וזה היה "הראשון שלי", אני גאה

דירה במרכז

דירה במרכז

אני רוצה לראות עוד בתים ואיך זה נראה בחלל מסחרי התנהלות צעירה ואורח חיים חיוני ורענן זה לא עניין של גיל… בזה נוכחתי כשהגעתי לשדרג את החלל הציבורי בדירה הזו. כמה עונג היה בלבחור ביחד את הפריטים המדויקים, להוסיף נגיעות

חדר רחצה חדש

חדר רחצה חדש

חדר רחצה ישן עם בעיות תכנוניות קשות שופץ מהיסוד. הוסרו הריצופים והחיפויים ונעשה איטום מחדש. מיקום האסלה השתנה, ופינה מקום למקלחון רחב ומפנק, הותקן ארון גדול בנגרות מותאמת אישית, ונבחרו חיפויים ואביזרים משלימים.  וככה זה נראה "לפני" אני רוצה לראות